Kies het beste

Deze site presenteert u een door CASTOR ontworpen recreatiewoning waarbij gebruik is gemaakt van een traditionele bouwmethode.

Bijzonder aan de CASTOR-formule is dat de recreatiewoning casco opgeleverd kan worden waardoor u 'geld kunt verdienen' door de recreatiewoning zelf af te bouwen. De door uzelf uit te voeren bouwwerkzaamheden zijn door CASTOR zo gekozen dat de moeilijkheidsgraad beperkt is. De handige doe-het-zelver zal hierdoor veel voldoening en plezier ervaren. Onder de button 'Zelfwerkzaamheden' in het hoofdmenu kunt u zien welke bouwactiviteiten u zelf ter hand kunt nemen.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de aannemer de verschillende doe-het-zelf-werkzaamheden direct tijdens het bouwproces uit te laten voeren. Onder de button 'Toch de aannemer...' in het hoofdmenu wordt deze mogelijkheid verder uitgewerkt.

In wezen is de koop van deze (casco) recreatiewoning de start van een jarenlange vakantie en zeker niet minder belangrijk een goede en duurzame belegging. De keus tussen een stacaravan/chalet of deze traditioneel gebouwde vakantiewoning is hierdoor niet moeilijk.

Wat CASTOR betreft geldt in dit geval zeker het gezegde: 'Een goed begin is het halve werk'. Dit goede begin wordt verder vorm gegeven door het gerenommeerde Aannemersbedrijf LIPKE, die voor CASTOR het bouwplan realiseert (www.lipke.nl).