Castor

CASTOR is een jong bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van kleinschalige vastgoedprojecten. Nadruk van onze activiteiten ligt in het ontwikkelen en in samenwerking met een gerenommeerd bouwbedrijf realiseren van (casco) recreatiewoningen*

De casco-formule brengt een 'echte' vakantiewoning voor een grotere groep mensen binnen bereik. Door een in vele jaren opgebouwde deskundigheid op het gebied van bouwtechniek en bouwwetgeving garandeert CASTOR een deskundige begeleiding van een eventuele aanvraag om omgevingsvergunning (onderdeel bouwen) en het bouwproces met als uiteindelijk resultaat een duurzame en kwalitatief hoogwaardige recreatiewoning!

CASTOR nodigt u uit haar site te bekijken, te lezen en tot het inzicht te komen dat de 'CASTOR-formule' u veel (financiƫle) voordelen biedt en u daarnaast uitdaagt de handen uit de mouwen te steken en te ervaren dat het bouwen van een eigen recreatiewoning veel voldoening en plezier geeft.

Via de button 'Contact' in het hoofdmenu, wordt u de mogelijkheid geboden, zonder verplichtingen, vragen te stellen, meer informatie op te vragen of een afspraak te maken. U bent van harte welkom !

 

* Een casco bouwwerk bestaat uit de fundamentele bouwconstructie -bijvoorbeeld fundering, vloeren, gevels, dak.....- waarbij de afbouwwerkzaamheden nog uitgevoerd moeten worden.